Hartje Hoevelaken wordt geleid door Anouk Cislo

Anouk Cislo links
Anouk Cislo links
Foto:

Op dinsdag 19 maart, tijdens de halfjaarlijkse ledenvergadering, heeft voormalig voorzitster van ondernemersvereniging Hartje Hoevelaken, Suzan Steltenpool, haar voorzittershamer overgedragen aan een nieuwe voorzitster; Anouk Cislo.

Steltenpool bekleedde sinds januari 2022 de functie van voorzitster. Sindsdien vormde zij samen met Bas Berens, Henk van Altena, Floor Smeels en Fabienne Toebast een geheel nieuw bestuur voor de winkeliers en ondernemers van het centrum van Hoevelaken. De rest van het bestuur, inmiddels verrijkt met de komst van bestuurslid Annemiek Houtveen, zal aanblijven.

Steltenpool: ““Ik heb mijn voorzitterschap als heel plezierig en leerzaam ervaren. Ik heb de afgelopen twee jaar veel nieuwe mensen leren kennen waar waardevolle connecties uit zijn ontstaan en daarnaast vele mooie momenten voor Hartje Hoevelaken mogen organiseren.
Door diverse persoonlijke omstandigheden kon ik Hartje Hoevelaken helaas niet meer de aandacht geven die het verdient en nodig heeft. Het was daarom tijd om het stokje over te dragen. Ik ben uiteraard erg blij met de komst van Anouk en heb er het volste vertrouwen in dat zij de taak van voorzitter met dezelfde passie gaat uitvoeren als ik heb gedaan.”

Anouk Cislo, tandarts en mede-eigenaar van tandartspraktijk van Zalingen, ziet de toekomst rooskleurig in: “Hartje Hoevelaken is een veelzijdig centrum waar winkels en dienstverlenende bedrijven zij aan zij bestaan. We zijn hier allen met hetzelfde doel en dat is samen zorgen voor een prettige winkel- en leefomgeving. We willen dat de inwoners van Hoevelaken, maar ook van de omliggende kernen zich thuis voelen in het centrum en ik ben blij dat ik daaraan mag gaan bijdragen.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen