Badabounce stroomt energiek door aan de Amperestraat

Foto:

Op Facebook kan Jantina Klompenhouwer haar geluk niet op.

Ze schrijft: “We zijn ongelofelijk ontzettend blij en opgelucht dat we kunnen vertellen dat we een nieuwe locatie hebben gevonden voor onze dansstudio!
We verhuizen in de zomer naar de Ampèrestraat in Nijkerk. Een plek die goed en veilig te bereiken is zowel met de fiets als met de auto met rondom voldoende parkeergelegenheid. Het is een mooi groot pand wat we in de zomermaanden gaan omturnen naar een prachtige danslocatie waar we ons met de dansfamilie thuis gaan voelen.

We zijn iedereen die met ons mee heeft gedacht en meegeleefd ontzettend dankbaar. Heel veel dank ook voor alle kaarten, bloemen, tekeningen, cadeautjes en bemoedigende berichtjes, mailtjes en appjes. Soms van wildvreemden. Het is een ongelofelijk warm bad geweest in een bijzonder stressvolle tijd. We zijn een hoop rimpels en grijze haren rijker, maar hebben daarnaast ook nog eens extra ervaren hoe fijn het is om zo’n liefdevolle dansfamilie te mogen hebben.

We kijken enorm uit naar het moment dat we straks in ons nieuwe gave pand, waarin we er in alle opzichten op vooruit gaan, les mogen gaangeven!”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen