Badabouncers op het witte doek

Foto:

Vier Nijkerkse dansers zijn later dit jaar te zien zijn in de Nederlandse bioscopen, in de familiefilm, het feest van tante Rita 2 De Chocobom.

Michiel Segaar, Daniel Baris, Rik van de Weijer en Jarno Klompenhouwer dansen wekelijks in de mannenworkout les van dansschool Badabounce.

Afgelopen weekend was er een draaidag op een vakantiepark in het Oosten van het land. Dansers, acteurs en figuranten uit heel Nederland waren daar aanwezig voor een spectaculaire groepsdans op één van de Minidisco liedjes in de film. Het was hard werken, lang wachten en één groot feest om mee te maken.

De filmmakers zochten volwassenen mannelijke dansers en namen contact op met Dansschool Badabounce. Via filmpjes op YouTube van onder meer de Badapapa’s kwamen zij bij de Nijkerkse dansschool terecht. De vier mannen zagen dit wel zitten als een unieke ervaring. Er volgt voor de dansers nog één draaidag waarin de grote finaledans wordt opgenomen en dan is het afwachten op het eindresultaat.

In de film schitteren onder meer Edsilia Rombley, Pim Muda, Marjolein Touw, Esther Mbire en Rob Kemps. “Het feest van tante Rita 2 De Chocobom” verschijnt eind juli in de Nederlandse bioscopen en wordt geproduceerd door Bazar Media Productions en uitgebracht door WW Entertainment.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen