Aanmelden voor Workshop Storytelling & Scenario Schrijven voor Muziektheater kan nu

Foto:

De Bibliotheek Nijkerk is gekozen als locatie voor een inspirerende workshop ‘Storytelling & Scenario Schrijven’.

Deze reeks van 6 avonden is onderdeel van het muziektheaterproject Regio Foodvalley. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van verhalen vertellen en scenarioschrijven.

Het muziektheaterproject Regio Foodvalley verenigt de gemeenten Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel, Ede en Wageningen in de ontwikkeling van een nieuw muziektheaterstuk genaamd ‘Het verhaal van de vallei’. Naast muziek vormt een goed verhaal de kern van muziektheater.
De workshop belicht vragen als: Hoe schrijf je een verhaal dat boeit? Hoe creëer je geloofwaardige karakters en dialogen? En welke rol spelen liedjes in een muziektheatervoorstelling?
De workshop wordt geleid door de ervaren (toneel)schrijver, cabaretier en historicus Philip Walkate. Deelnemers worden aangemoedigd om verhalen, details en concrete voorbeelden uit de geschiedenis van de Gelderse Vallei te delen en te integreren in hun eigen schrijfwerk.

De bijeenkomsten

Woensdag 15, 22, 29 mei
Woensdag 5, 12, 19 juni (eindpresentatie)
Locatie: Bibliotheek Nijkerk
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Deelname aan de workshop is gratis en is open vanaf 14 jaar. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Nijkerk.

Over Philip Walkate

Hij heeft een rijke ervaring in het schrijven van toneelstukken die zowel lokaal als regionaal en landelijk zijn uitgevoerd. Zijn achtergrond in geschiedenis draagt bij aan zijn unieke benadering van storytelling.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen