Eindshows dansschool Badabounce veelzijdig en vol entertainment

24 jun , 14:51 Nieuws
2024 06 24 badabounce finalesdans
AMERSFOORT - Zaterdag 22 juni was het Flint theater weer het podium voor de jaarlijkse eindshows van dansschool Badabounce.
Alle 29 dansgroepen uit Nijkerk en Putten namen deel en presenteerden, voor de vele honderden aanwezigen, een professionele en veelzijdige dansshow vol entertainment.
Het thema was namelijk ‘Dancing with Legends’ waardoor muziek van de jaren 50 tot aan nu voorbij kwam. Naast de gebruikelijke Streetdance, Hip hop en Breakdance choreografieën, lieten de dansers zien, ook prima uit de voeten te kunnen op nummers als ‘Jailhouse Rock’ van Elvis en ‘We will Rock You’ van Queen. Zelfs K3 en een levende Barbie dans mochten niet ontbreken.
2024 06 24 badabounce 1
Tijdens de show werden diverse Badabouncers gehuldigd vanwege hun 10-jarig lidmaatschap en werden eigenaren Jantina en Jarno Klompenhouwer door de dansers verrast met een cheque ter waarde van € 1.219,- als bijdrage voor de inrichting van de nieuwe dansstudio.
De show werd spectaculair afgesloten met een finale dans op het nummer Europapa van Joost Klein met op het podium alle eigen Badabounce legends.
2024 06 24 badabounce 2
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]