Projectkoor “Zing” zingt voor goede doelen

Foto: rechtenvrij

Wie mee wil zingen met een Benefietconcert, voorafgegaan door drie repetitieavonden met prachtig gevarieerde liederen, kan zich vrijblijvend aanmelden voor Projectkoor Zing onder leiding van Rineke de Wit.

Meezingen
Zingen geeft zowel ontspanning als energie. Spreekt je dit aan en houd je van zingen? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden. Ga je voor een nieuwe uitdaging en ben je geïnteresseerd? Informeer! Ken je mensen die ook enthousiast zijn om mee te zingen, nodig ze uit om zich aan te melden! Het repertoire is heel divers, bekend en nieuw, maar zorgvuldig samengesteld. De stijl loopt van Opwekking tot Gospel, van heerlijke meezingers tot verstilde spirituals, van geestelijk lied tot semi-klassieke nummers. Qua moeilijkheidsgraad zijn er verschillende keuzes te maken. Er is een grootkoor met basispartijen, maar ook een kleinkoor, ensembles en solo’s te verdelen. Er is meer mogelijk voor iemand die meer wil dan alleen meezingen.
Hoe werkt het?
Door middel van drie oefenavonden in Nijkerk op maandag 8 september, maandag 15 september en maandag 22 september willen we ons klaarstomen voor het Benefietconcert op zaterdag 27 september. Je ontvangt ruim van te voren oefenmateriaal voor thuis in de vorm van Mp3’s en bladmuziek. Voor de onkosten van het optreden vragen we een bijdrage van € 35,- . Het geld dat we ophalen voor het Benefietconcert plus de contributie zal na verrekening met de gemaakte kosten geheel naar het goede doel: Friends of Bethel gaan.
Meld je aan via: [email protected].
De repetities
Op maandagavond 8 september is er een introductie avond van 19.30 -22.00 uur. Deze eerste repetitie avond zal bestaan uit een introductie over het projectkoor en de eerste kennismaking met de liederen die we willen gaan zingen. Op maandagavond 15 september van 20.00-22.00 uur Op maandagavond 22 september van 20.00-22.00 uur. De dag van het concert is er ook een generale repetitie op zaterdag 27 september. 
Aanmelden
Vermeld bij het aanmelden welk stemtype je denkt te hebben: sopraan, alt, tenor of bas en of je geïnteresseerd bent in de audities voor het kleinkoor en solisten. Wat de partijverdeling betreft voor solo’s en het kleinkoor, zal hier
meer over worden uitgelegd door Rineke en zal door haar zo mogelijk een goede verdeling worden gemaakt.
Meld je vrijblijvend aan voor 30 juni 2014 via [email protected]. Ook zij die al enthousiast zijn en zich mondeling hebben opgegeven wordt gevraagd zich via deze weg aan te melden. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen