Woensdag finale stratenvoetbaltoernooi

Foto:

Woensdag is de grote finale van het vierde WSN straatvoetbaltoernooi op het Plein. Alle winnaars van de voorrondes strijden in de finale voor de beker en natuurlijk voor de titel beste straatvoetballer(s) van Nijkerk. 

Naast het voetbal is er voor de toeschouwers het nodige vertier in de vorm van een springkussen en muziek. De wedstrijden zijn vanaf de terrassen op het Plein en langs de zijkanten van de velden goed te volgen. Dus kom naar het plein om de spelers en speelsters aan te moedigen en toe te juichen.
Voorrondes tijdens Straatspeeldag
Vorige week weonsdag is de laatste voorronde van het WSN Straatvoetbaltoernooi 2014 gespeeld en is de Straatspeeldag gehouden met als doel om zoveel mogelijk jongeren in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken aan het sporten te krijgen. 
Het jeugd en jongerenwerk had voor deze dag speciale luchtkastelen en parkoersen ingehuurd om er een echte sportieve straatspeeldag van te maken. Op initiatief en met ondersteuning van de gemeente Nijkerk doet het Jeugd- en Jongerenwerk al meerdere jaren actief mee met de landelijke Straatspeeldag en elk jaar is het weer een groot succes. De straatspeeldag is in Nijkerk en Hoevelaken gehouden en op beide locaties was het prachtig weer met meer dan 120 deelnemers. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen