Workshop Babymassage in Nijkerk

NIJKERK – De Jeugdgezondheidszorg van Kruiswerk West-Veluwe (KWV) geeft vanaf maandag 27 juni 2011 in Nijkerk de workshop Babymassage. In één bijeenkomst van 2 uur leren ouders verschillende massagetechnieken voor hun baby. Het masseren van uw baby is een natuurlijke en prettige manier om uw kindje beter te leren kennen. Massage is goed voor de ontwikkeling van uw baby en kan verlichting bieden bij huilen, spanning en darmkrampen. Tijdens de workshop leert u verschillende massagetechnieken, die u direct op uw baby kunt toepassen.

NIJKERK – De Jeugdgezondheidszorg van Kruiswerk West-Veluwe (KWV) geeft vanaf
maandag 27 juni 2011 in Nijkerk de workshop Babymassage. In één bijeenkomst van 2 uur leren ouders verschillende massagetechnieken voor hun baby. Het masseren van uw baby is een natuurlijke en prettige manier om uw kindje beter te leren kennen. Massage is goed voor de ontwikkeling van uw baby en kan verlichting bieden bij huilen, spanning en darmkrampen. Tijdens de workshop leert u verschillende massagetechnieken, die u direct op uw baby kunt toepassen.

 

De workshop Babymassage is bedoeld voor ouders van baby’s van 6 weken tot 9 maanden. De cursus vindt plaats in Henry Nouwenlaan 18 te Nijkerk, van 19.00 tot 21.00 uur.  De kosten zijn € 20,- voor leden van KWV Ledenvereniging, niet-leden betalen € 40,-. Heeft u interesse? U kunt zich direct aanmelden via www.kwv.nl. Voor telefonische aanmelding of vragen kunt u bellen met de Zorgcentrale 0900 8833 (10 cent per minuut) of een mail sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen