Seizoenstart met 3 prijzen

Foto:

ZALTBOMMEL – De Nijkerkse majorette’s van Majorette Showteam Nijkerk hebben het nieuwe seizoen ingeluid met 3 eerste prijzen. In Zaltbommel liep de spanning vooraf al hoog op, niet alleen omdat het de eerste concours van het nieuwe seizoen was, maar ook vanwege een nieuw regelement.San is het toch spannend hoe de jury nu zal reageren! Jaqueline Mulder behaalde in haar cathegorie Basic Strut Pre-teen een eerste plaats met een 7,5.Marjon van Essen behaalde in haar cathegorie Solo sectie A Senior Basis een eerste plaats met 67,40 punten. Het Team (Magdalena Bentlage, Marjon van Essen, Alinda Heek, Leonie Heijmans en Hendrika Vastenburg) ging in de categorie Team Sectie A Senior Midden met de eer strijken door 68 punten tescoren. Meer informatie en foto’s op de site van de majorette’s.

ZALTBOMMEL – De Nijkerkse majorette’s van Majorette Showteam Nijkerk hebben het nieuwe seizoen ingeluid met 3 eerste prijzen. In Zaltbommel liep de spanning vooraf al hoog op, niet alleen omdat het de eerste concours van het nieuwe seizoen was, maar ook vanwege een nieuw regelement.San is het toch spannend hoe de jury nu zal reageren!
 
Jaqueline Mulder behaalde in haar cathegorie Basic Strut Pre-teen een eerste plaats met een 7,5.
Marjon van Essen behaalde in haar cathegorie Solo sectie A Senior Basis een eerste plaats met 67,40 punten. Het Team (Magdalena Bentlage, Marjon van Essen, Alinda Heek, Leonie Heijmans en Hendrika Vastenburg) ging in de categorie Team Sectie A Senior Midden met de eer strijken door 68 punten tescoren.
 
Meer informatie en foto’s op de site van de majorette’s.

Verslaggevers: Marjon van Essen en Magdalena Bentlage

 

De winnaressen
 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen