PRO21 vraagt over relatie NOV en de gemeente

Foto: Arjen Gerritsma

In de afgelopen dagen bleek een behoorlijk deuk in het vertrouwen van de NOV in de gemeente. Aanleiding is de verkoop van grond op het bedrijventerrein aan Van Duinkerken. De eerste contracten zijn onlangs getekend, zo liet wethouder Horst nijkerk.nieuws.nl weten.

standaard nijkerk politiek Antoinette de Bruin

PRO21 vindt, dat het college altijd en voor iedereen een betrouwbare partner moet zijn, dus zeker ook als dat het ondernemersklimaat betreft. Daarom wil fractievoorzitter De Bruin weten, of het college nog steeds achter de raadsinformatiebrief staat. Ze wilt ook weten, of het college overlegd heeft met de NOV. Nijerk.nieuws.nl meldde, dat de afspraak wel gemaakt is.

De Bruin: ”Hebt u met de NOV, als belangrijke gesprekspartner bij de economische ontwikkelingen in deze gemeente, constructieve afspraken gemaakt om herhaling van dergelijke situaties te voorkomen? Zo ja: kunt u aangeven op welke wijze die afspraken nu zijn gemaakt?
Bedrijventerrein:”De Arkerpoort” was bedoeld om hoogwaardige bedrijven naar Nijkerk te halen. Dat was nodig, omdat het percentage banen voor hoger opgeleiden in Nijkerk relatief laag is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen