Open Coffee Nijkerk viert 5-jarig bestaan in Brasserie De Vuurtoren

Foto: Marcelle Warringa

De netwerkclub waar ontspannen netwerken voorop staat bestaat deze maand 5 jaar. Op vrijdag 6 februari wordt het jubileum gevierd in Brasserie De Vuurtoren bij de buitenhaven.

 

Ondernemend Nijkerk is van harte welkom om dit feestje bij te wonen. Vooral mensen die nog niet eerder een Open Coffee Club bezocht hebben zijn van harte welkom. Gepaste muziek wordt aangeboden door ID-DJ Entertainment. Open Coffee Club Nijkerk startte vijf jaar geleden met de bijeenkomsten voor ondernemers en andere belangstellenden die willen netwerken in Nijkerk en de club is gratis en vrijblijvend toegankelijk. Entreefee en lidmaatschapsgeld is er niet bij een Open Coffee Club, men betaalt enkel de kosten voor de eigen drankjes. Nieuw dit jaar is dat elke Open Coffee Nijkerk bijeenkomst bij een andere locatie gehouden wordt. Bedrijven die interesse hebben om de netwerkclub te gast te hebben en rond te leiden in het bedrijf zijn van harte uitgenodigd zich te melden voor een samenwerking.

Ontspannen netwerken
Geen verplichting en ontspannen netwerken, kennis delen en informatie uitwisselen zijn de pijlers van Open Coffee Clubs, die overal ter wereld te bezoeken zijn. Het jubileumfeestje op vrijdag 6 februari is van 15.30 tot 18.00 uur bij Brasserie De Vuurtoren op Bad Hulckesteijn aan Hulckesteijn 3. Brasserie De Vuurtoren serveert voor geïnteresseerden vooraf de speciale Open Coffee Club Sandwich en na afloop een speciaal ondernemersmenu. Meer informatie is te vinden via de website Aanmelden voor het feest op 6 februari mag maar is niet verplicht, via Facebook http://www.facebook.com/events/425695187585954/ of het contactformulier op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen