Opening nieuwbouw Daltonschool Corlaer op 4 februari

Na maanden van verbouwen is de nieuwbouw van Daltonschool Corlaer klaar. De school heeft er twee lokalen – waarvan er één door de BSO Villa Jolly gebruikt wordt – een mooie keuken én een tribunetrap erbij gekregen.

 

De basisschool is ontzettend blij en trots op het eindresultaat. Op 4 februari is de feestelijke opening. Iedereen die geïnteresseerd is om de vernieuwde school en de naschoolse opvang, genaamd Villa Jolly, te komen bekijken is van harte welkom op 4 februari tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Het officiële gedeelte zal omstreeks 16:30 uur plaatsvinden. Voor de kinderen is er een disco en een bioscoop.

Daltononderwijs
Op een daltonschool is het gebruikelijk dat de leerlingen zelf hun werkplek kiezen om samen te werken of om juist rustig alleen te werken. Daltonschool Corlaer is nu nog beter uitgerust om aan de daltonpijlers (zelfstandigheid, samenwerken en verantwoording) vorm te geven. Voor meer informatie over de school en Daltononderwijs kan men terecht op de website www.daltonschoolcorlaer.nl of volgen via Facebook: https://www.facebook.com/daltonschoolcorlaer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen