Oudste en jongste leerling knippen nieuwbouw Daltonschool Corlaer open

Foto: René Perdok

Woensdag opende wethouder René Windhouwer de nieuwbouw van Daltonschool Corlaer. Samen met de oudste leerling van de school, Milan, en de jongste, Jay, werd het lint op de nieuwe tribunetrap doorgeknipt.

De hele dag was het feest voor de leerlingen, ouders en het leerkrachtenteam. Er werden 3 kunstwerken onthuld en een fotocollage met alle leerlingen van de school. Daltonschool Corlaer heeft er, na maanden verbouwen, twee lokalen bij waarvan er één door de BSO Villa Jolly gebruikt wordt, een keuken en een tribunetrap. Tijdens de opening werd ook een lipdub met het nieuwe schoollied vertoond, gemaakt door leerkrachten, ouders en de kinderen.

Daltononderwijs
Daltonschool Corlaer is na de verbouwing nog beter ingericht om aan de daltonpijlers (zelfstandigheid, samenwerken en verantwoording) vorm te geven. Op een daltonschool is het gebruikelijk dat de leerlingen zelf hun werkplek kiezen om samen te werken of om juist rustig alleen te werken. Voor meer informatie over de school en Daltononderwijs kan men terecht op de website www.daltonschoolcorlaer.nl of volgen via Facebook.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden