Team Kikano 2 uitdagingen

Foto:

Team KIKANO gaat in 2014 een dubbele uitdaging aan: de sportieve uitdaging om in 5 dagen met twee drakenboten van Den Helder naar Nijkerk te roeien en de uitdaging om het bedrag dat team KIKANO in 2013 bij elkaar roeide te overtreffen.Maandag 2 juni start team KIKANO in Den Helder aan de roeitocht van 120 km. In vijf dagen roeit het team via Kolhorn, Alkmaar, Zaandam, Amsterdam, IJburg, Huizen, Spakenburg  richting Nijkerk. Op vrijdag 6 juni om 16:00 verwacht de roeiers aan te komen in de jachthaven van Nijkerk.  Op zaterdag 14 juni maakt team KIKANO tijdens de opening van de Nijkerkse Drakenbootrace het eindbedrag bekend en wordt de cheque overhandigd  aan de directeur en/of een ambassadeur (BNN-er) van kika

Op facebook staat een promofilmpje.

Expeditie Corlaer
Team KIKANO 2014 bestaat uit 15 leerlingen van het VMBO en HAVO/VWO uit het leerjaar 3. Het team maakt deel uit van ‘Expeditie Corlaer’, een project van het Corlaer College, waar leerlingen zich op een ondernemende manier vrijwillig inzetten om samen iets te betekenen voor de maatschappij.
Opbrengst verhogen
Met behulp van ondernemers, particulieren en leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs uit Nijkerk en omstreken is de actie van team KIKANO in 2013 een groot succes geworden. Het doel om de opbrengst van 2012 te verdubbelen is ruimschoots gehaald. In totaal is er in 2013 door team KIKANO 37.500 euro opgehaald,  geld dat KiKa goed kan gebruiken in de strijd tegen kinderkanker.
Vorig jaar verliep de aankomst zo
Kinderkanker
Wist u dat één op de vier kinderen met kanker het gevecht met deze verschrikkelijke ziekte verliest? Dit is voor ons onaanvaardbaar het is de reden waarom team KIKANO zich inzet voor KiKa.
Stichting KiKa heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek naar therapieën die een betere behandeling en genezing van kinderkanker mogelijk maken. Een betere behandeling betekent voor een kind met kanker minder pijn, minder strijd en meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen