Langer inschrijven taalcursussen

Foto: vun

De Volksuniversiteit Nijkerk (VUN) verlengt voor een aantal taalcursussen in haar programma de periode voor inschrijven en verplaatst de startdatum naar circa twee weken later.

Het bestuur heeft hiertoe besloten omdat er na de officiële inschrijfdatum vaak nog cursisten zijn die zich aanmelden voor een taalcursus.

Tijden veranderen
Voorgaande jaren kwam het voor dat cursussen geen doorgang vonden omdat er op het moment van de uiterste inschrijfdatum te weinig aanmeldingen waren. De afgelopen jaren bleek echter dat het minimaal aantal deelnemers in de week na de uiterste inschrijfdatum alsnog gehaald werd. Dit jaar heeft de VUN daarom besloten voor de taalcursussen waarvoor nog niet voldoende cursisten zich hebben ingeschreven de inschrijfdatum en startdatum van de cursus twee weken door te schuiven.
2015-09-23 vun Studenten_4

Resultaat
De eerste resultaten van dit besluit zijn inmiddels zichtbaar. Al voor 4 cursussen (Italiaans 1e jaar, Engels 1e jaar, Duits 1e jaar en Spaans 1e jaar) is gebleken dat deze cursussen toch nog het minimaal aantal deelnemers hebben kunnen bereiken na de officiële inschrijfdatum van 16 september. Het bestuur hoopt dat dit ook voor de andere cursussen: Zweeds 1e jaar en gevorderden, Nederlands voor anderstaligen 1e en 2e jaar, Spaans 4e, Spaans Conversatie/5e jaar en Frans 1e en 2e jaar het geval zal zijn in de komende weken.

De nieuwe startdatum van de cursussen zijn op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober. Meer informatie kunnen geïnteresseerden vinden op de website www.vu-nijkerk.nl. Instromen in één van de reeds gestarte taalcursussen, is in overleg met de cursuscoördinatoren van de VUN bespreekbaar

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen