IJsbaan 4 december open

Foto: Arjen Gerritsma

Er verandert nauwelijks wat aan het concept en het kaartje blijft ook even duur (€. 7,50 voor de hele dag).

Het was de afgelopen weken behoorlijk onzeker, of de financiering van de Nijkerk on Ice wel rond te breien was. De organisatie is er nog niet helemaal, maar durft het risico wel aan. Nijkerk on Ice gaat dus door. Onlangs liet voorzitter Gerard de Gooijer weten, dat er bewust voor gekozen was niet teveel te veranderen: “Qua beleving is het evenement hetzelfde. Het moet een feest van herkenning zijn”

Wat is anders
Er komt wel meer verlichting op de baan en het terras wordt overdekt. De Winterspelen hebben plaats gemaakt voor curlingcompetities, waar iedereen aan mee kan doen in teams van vier personen. Tijdens het smeltfeest op 2 januari vindt de prijsuitreiking van de kerstballenactie plaats. Die wordt weer samen met de NOV georganiseerd.

Alberto’s Italian

Alberto's Italian
Alberto’s Italian

Nieuw is ook de horecapartner: De eigenaar van het onlangs op het Molenplein geopende “Alberto’s Italian”, Albert Hotzky, durft de uitdaging wel aan: leuke horeca naast de ijsbaan voor een aantrekkelijke prijs. Een warme maaltijd zal niet meer dan 7,50 euro gaan kosten en de drankjes blijven veelal onder de twee euro. Hij kan deze schappelijke prijzen op de kaart zetten, omdat hij veel bij zijn buurman, Jumbo Veltink gaat inkopen.

Zondags open
Veel Nijkerkers vragen zich, of de ijsbaan ook op zondag open zal zijn. Het antwoord op die vraag is nog niet te geen. Volgens de organisatie van de ijsbaan is het vooral een vergunning technisch vraagstuk. Een wanneer dat opgelost is, laten we het u weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen