Kindercentrum Bzzzonder verspreidt B(l)ijheid

Foto: Arjen Gerritsma

Wat is er nu leuker dan iemand blij maken? Precies! Het is het leukste wat er is. Blijheid zit in de genen van Kindercentrum Bzzzonder en zij doen niets liever dan deze blijheid delen en verspreiden in Nederland. Daarom organiseren zij de ‘ Wie maak jij b(l)ij-actie’.

Een actie voor jong én oud, waar bovendien mooie prijzen mee te winnen zijn.

De actie is heel eenvoudig. Het doel is om iemand b(l)ij te maken. Dat kan door het uitlaten van de hond, een mooie knutsel te maken, de ramen te lappen of te koken voor iemand. Via Facebook en de website www.bzzzonder.nl worden tips gedeeld over wat je kunt doen.

Deze week worden op verschillende plekken de deelnameformulieren verspreid. Alle kinderen van Bzzzonder ontvangen hoe dan ook een formulier om mee te doen. Daarnaast wordt het formulier huis-aan-huis verspreid en uitgedeeld op een x aantal scholen. Verder is het mogelijk om het deelnameformulier gratis aan te vragen of te downloaden op www.bzzzonder.nl. Belangrijk onderdeel van dit formulier is het label waarop staat waarom je iemand b(l)ij maakt. Als deze op de foto gezet wordt en op Facebook gepost wordt of naar [email protected] gemaild wordt, maakt de deelnemer kans op mooie prijzen.

Iedere actie telt. Hoe groot of klein het gebaar ook is, als er maar iemand blij van wordt en het uit een goed hart komt. De tuin aanharken van je buurman, boodschappen doen voor je oma of iets weggeven wat je zelf hebt geknutseld. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De actie loopt tot en met donderdag 24 december. Deelnemers maken kans hele leuke prijzen. Wat te denken van een dag lang een springkussen bij jou thuis, een gratis maaltijd voor jouw hele gezin of een goed gevulde Bzzzonder FaTAStisch tas gevuld met leuke dingen. Zo wordt tot aan kerst Nederland gevuld met b(l)ijheid!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen