Sponsoractie succesvol afgesloten

Foto: Maranke Pater

AMERSFOORT – Boni Supermarkten heeft afgelopen weekend de jaarlijkse Jeugdsponsoractie afgesloten in De Rijtuigenloods.

Ruim duizend (jeugd)leden van verenigingen uit het hele land waren aanwezig tijdens het spetterende eindfeest. Er waren onder andere optredens van mentalisten Rob en Emiel en ook DJ Rudi Feral gaf een geweldige show. De drie verenigingen die het hoogste bedrag hadden binnen gehaald waren de stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden (3e plaats), Speeltuin ‘de Pol’ Veenendaal (2e plaats) en Reddingsbrigade Lelystad (1e plaats).

De sponsorbedragen werden als volgt verdeeld in Nijkerk: Nijkerkse Volleybal Club – NVC (€ 781,00), Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps (€ 871,00), Korfbalvereniging KV Sparta (€ 758,00), Voetbalvereniging VV Sparta Nijkerk (€ 1.133,00), Atletiekvereniging Nijkerk – AVN (€ 726,00), Scouting Nijkerk (€ 947,00), Nijkerkse Tennisclub – NTC (€ 699,00), Zwem-en Waterpolovereniging Flevo Nijkerk (€ 776,00)

Frank Klören, financieel directeur van de Boni, noemt de actie wederom een groot succes: “Tijdens het slotfeest waren er misschien drie verenigingen die het hoogste bedrag hadden binnen gehaald, maar er stonden ruim 300 winnaars in De Rijtuigenloods. Wij vinden het mooi dat wij als supermarktketen iets terug kunnen doen voor de maatschappij. Het was heel erg leuk om te zien dat verenigingen zo creatief zijn geweest. Van schaatsverenigingen die op skeelers door de winkel reden tot een visvereniging die potjes haring naar binnen hengelden. Voor verenigingen was deze actie ook een mooie manier om zichzelf te presenteren aan een groter publiek.”

Niet alleen sportverenigingen, maar ook toneelverenigingen, verenigingen met een algemeen nut of goede doelenverenigingen hadden zich aangemeld voor de actie.

bijdrage van Maranke Pater

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden