Speerpunt Sigma is welzijn Nijkerkse bevolking

Foto: rechtenvrij

De Nijkerkse welzijnsorganisatie “Sigma”, staat volgende week zondag 22 mei, in het voetlicht tijdens een uitzending van de ISON.

Anne José Schimmel, één van de medewerkers van Sigma ,vertelt tijdens een interview met Jetty Koopman, over de verschillende diensten die Sigma aanbiedt en ook over haar persoonlijke motivatie om voor deze stichting te werken. Het interview wordt zondag 22 mei van 12.00 uur – 12.30 uur uitgezonden als onderdeel van “Lichtpunt”, een programma van de ISON. Men kan luisteren via de lokale radio: digitaal (KPN kanaal 957), kabel (93.1 FM) en ether (106.8 FM). Via de website van omroep Nijkerk is het tot 2 weken na de uitzending nog terug te luisteren.

Sigma, gevestigd in het pand “&/Entree” aan de Frieswijkstraat, biedt informatie, advies en maatschappelijke ondersteuning aan volwassenen, mantelzorgers, senioren en vrijwilligers(organisaties). Door een uitgebreid pakket aan diensten en activiteiten, stelt Sigma de inwoners van Nijkerk in staat, om zo actief mogelijk mee te kunnen doen aan de samenleving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen