Gastvrouw/heer worden bij Hospice Nijkerk?

Foto: Meker tuinen

Hospice Nijkerk is op zoek naar extra vrijwilligers voor de functie van gastvrouw/heer.

Deze vervult een belangrijke, veelzijdige rol binnen het team van het hospice. Hij/zij heeft geen zorgtaken richting de gasten die in het hospice verblijven, maar is wel een belangrijke schakel in het geheel. De gastvrouw/heer draagt binnen het hospice bij aan een huiselijke sfeer en aan het regelen van een aantal praktische zaken.

De gastvrouw/heer werkt wekelijks een dienst van 09.00 tot 13.00 uur (niet op zondag). Hij/zij ontvangt bezoekers met koffie/thee, beantwoordt de telefoon en verricht een aantal lichte huishoudelijke taken. Hiertoe horen ondermeer het doen van boodschappen, de was en strijk voor de gasten, soep maken, etc. De gastvrouw/heer is voor het bezoek een aandachtig en begripvol luisteraar en biedt respectvol ruimte aan emoties. Vanzelfsprekend hoort een goede training bij de inwerkperiode, evenals een goede begeleiding en aansturing.

Wilt u uw talent, tijd en energie ook graag inzetten binnen Hospice Nijkerk. Uw inzet is hard nodig en wordt hartelijk gewaardeerd. Kijk voor een uitgebreide omschrijving van de functie van gastvrouw/gastheer op de website. Daar vindt u ook de mogelijkheid om u aan te melden als vrijwilliger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen