Ondertekening huurwoningen Doornsteeg

Afgelopen woensdag hebben WSN en De Bunte Vastgoed de realisatieovereenkomst voor de eerste huurwoningen in fase 1 van Doorsteeg (De Boomgaard) ondertekend

Er komen 18 sociale huurwoningen: 8 eengezinswoningen en 10 kleinere levensloopwoningen voor maximaal 3 personen.

De Boomgaard komt tegen de Arkemheenweg aan te liggen, tussen de rotonde met de Ambachtsweg en De Tabaksplanter (vroegere milieustraat). Totaal bouwt De Bunte hier 73 woningen, waarvan 55 voor de verkoop en 18 voor de sociale huur. Na de Boomgaard volgt de Bloesemgaarde. Hierin worden ook weer 18 sociale huurwoningen gebouwd. In heel Doornsteeg komen ongeveer 1200 woningen.

Afbeelding1
8 rijwoningen sociale huur De Boomgaard, Doornsteeg
Afbeelding2
10 levensloopwoningen sociale huur De Boomgaard, Doornsteeg

Interesse in een huurwoning?
Eind augistus / begin septembe biedt WSN de woningen aan op www.woningneteemvallei.nl. Geïnteresseerden moeten zich hier inschrijven als woningzoekende. Komende maanden wordt de grond bouwrijp gemaakt en riolering en nutsleidingen aangebracht. Begin oktober is de officiële start bouw. De woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 opgeleverd. Er zijn ook nog enkele koopwoningen beschikbaar. Verkoop gaat via Midden Nederland Makelaars en Van der Horst Vastgoed Makelaars.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen