CDA stelt vragen over Spaanse Leger

Foto: google maps

Het CDA heeft aan het college van B & W vragen gesteld over het uitblijven van een bestemmingsplan voor Het Spaanse Leger.

In de raadsvergadering van 24 april 2014 is het bestemmingsplan Het Spaanse Leger vastgesteld. Het gebied tegen de spoorlijn aan waar een aantal bedrijven zijn gevestigd werd er buiten gelaten, om dat nog eens nader te bezien. Tot op dit moment is er niets meer gebeurd en daarom vraagt het CDA om opheldering

Van Ruler: “Bovendien is toen raadsbreed een motie aangenomen waarin het college wordt gevraagd de bestemming van dit gebied te regelen, maar ook in overleg met deze bedrijven te komen tot een acceptabele toegangsweg. Vooral het uitblijven van een goede toegangsweg leidt tot veel onvrede bij zowel de bedrijven als de omwonenden. Na bijna 2,5 jaar wordt het hoog tijd dat daar nu een oplossing voor komt.”

Het CDA heeft de volgende vragen aan het college voorgelegd:
Welke ontwikkelingen zijn er sinds 24 april 2014 in dit gebied geweest en welke inspanningen heeft het college gedaan om voor het niet bestemde gebied alsnog de bestemming te regelen, de toegang te verbeteren en de inhoud van de motie te realiseren?
Wanneer denkt het college met inhoudelijke voorstellen naar de raad te komen om voor het gebied Jan Plassensteeg 18, 18A en 18B de bestemming en de toegang te regelen?
Mocht het college niet in staat zijn om op korte termijn met voorstellen naar de raad te komen, wat is daar dan de reden van, wat zijn de belemmeringen die dat veroorzaken en hoe denkt het college die belemmeringen weg te nemen?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen