De eerste geluksroute in Nijkerk komt eraan

Foto: privé collectie

Theatersport op straat, een stilte wandeling of juist muziek op schoot voor kinderen, waar wordt iemand gelukkig van?

Dat is de centrale vraag tijdens de eerste geluksroute in Nijkerk. Deze vindt plaats op 29 en 30 oktober. Geluksplukkers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten.

Positieve vibe

In meer dan 20 steden is al het een succes. Vier Nijkerkers initiëren het ook in Nijkerk. Hiermee willen ze een bijdrage leveren aan een positief en vitaal Nijkerk. Ze vragen ‘Geluksbrengers’ om hun passie met bezoekers te delen. Dat kan heel simpell. Zijn bijvoorbeeld. meiden die het leuk vinden om kinderen te schminken of iemand die saxofoon wil spelen op straat?

Hoe werkt het?

Geluksbrengers kunnen hun activiteit op de site aanmelden. Op dit moment staan er al enkele activiteiten online, zoals een schrijfcafé, muziek voor kinderen, dagje lekker buiten bij de paarden. De bibliotheek is op zondag extra open voor de geluksroute. Ook boekhandel Roodbeen doet mee. Dankzij Autobedrijf Visser kunnen we een ballenbak ophalen voor volwassenen. Hierbij is het doel dat mensen aan de hand van vragen die op de ballen staan met elkaar in gesprek gaan. De bibliotheek van Nijkerk is tevens het informatiepunt voor de Geluksroute.

Stel je eigen route samen

Het programma staat online en in de speciale geluksroute app (beschikbaar voor IOS en Android). Mensen kunnen hun eigen Geluksroute samenstellen afhankelijk van het aanbod. Elke week komen er nog geluksbrengers bij. Dus kijk voor de laatst informatie regelmatig op de site.

Kom naar het gelukscafé

Nieuwsgierig geworden en wil je zelf misschien een geluksbrenger zijn? Kom vrijdag 14 oktober tussen 19.30-20.30 uur kennismaken tijdens het gelukscafé in de bibliotheek, Frieswijkstraat 99. Meer informatie over de Geluksroute is natuurlijk op de site te vinden.

De flyer van de geluksroute kunt u hier bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen