De Brink heeft uw stem nodig

Foto: Google streetview

Kreativiteitscentrum “de Brink” timmert aan de weg. Laagdrempeligheid staat nog steeds hoog in het vaandel van Kreativiteitscentrum “de Brink”.

Het wordt echter wel moeilijker omdat er sinds 1972 steeds meer is beknibbeld op de subsidie, die de overheid beschikbaar stelt voor kunst en cultuur. De overheid geeft morele ondersteuning maar financieel moeten het centrum zelf de broek op gaan houden. Maar het is niet voor niets een creativiteitscentrum en dus is men altijd op zoek naar (nieuwe) wegen om de financiën aan te vullen.

Zo kreeg het centrum de tip zich in te schrijven voor de campagne van “Help Nederland vooruit”, een  fonds van ING Nederland. Daarvoor heeft de Brink het project “Met creativiteit talenten ontwikkelen i.p.v. te overleven” ontwikkeld en ingezonden. Het idee is mensen, jong en oud, de kans te bieden aan een creatieve cursus deel te nemen. Het gaat dan vooral om mensen, die door hun financiële en/of sociale situatie daartoe niet in de gelegenheid zijn.

U kunt op dit project stemmen door op onderstaande afbeelding te klikken en postcode 3861vs in te voeren

De geselecteerde organisaties ontvangen een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000. Vraag ook vrienden en bekenden hun stem uit te brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen