Lustrum Hello You groots gevierd (video en foto’s)

Kwaliteit ging voor kwantiteit op het Engelse Plein bij Kade 10. Het aantal feestvierders was niet bijzonder groot, maar de intensiteit van het feest was des te groter.

In haar openingswoord zei Liesbeth Kranenburg, dat Hello You een bijzonder feest wilde geven. Dat gebeurde ook, al liep het qua budget wat uit de hand, ondanks de vele sponsoren en vrijwilligers. Rabobank Randmeren was bereid de financiële gaten te dichten.

Daarom kreeg Hello You van het Stimuleringsfonds van die bank 935 euro. Anne en Damon van De Postkamer mochten de cheque onder toeziend oog van de wethouders Marly Klein en Nadya Aboyaakoub in ontvangst nemen.

Daarna kon het feest losbarsten

Behalve een fotospiegel, silent disco van ID-DJ, frites, broodjes kroket, drinken, fruit, schminken, een goochelaar en een snoezelhoek waren er ook optredens van artiesten. De Toppers kwamen in viervoud voorbij, De Turfstampers dweilden rond en de rockband Ritn Ditn zette de boel op stelten.

Stichting Hello You organiseert sinds 2012 een paar keer per jaar ontmoetingsavonden, sportdagen of dagjes uit voor mensen met een verstandelijke beperking.

bijdragen van Arjen Gerritsma (foto’s) en Ely Hackmann (video)

Reacties