Babbelen met bubbels in voormalig House of Villeroy & Boch

Foto:

De geheime locatie van Babbelen met bubbels 2017 is tot aan het laatste moment geheim gebleven.

Tot gisteravond wist slechts de organisatie de locatie en werd er op social media nog volop gespeculeerd. Het evenement voor het goede doel is voor ladies only, dit jaar in het voormalig House of Villeroy & Boch aan de Ampèrestraat 3. De wijnproeverij start om 19.30 uur. Tijdens de avond wordt een loterij gehouden. Met de verkoop van te bestellen wijn en de verkoop van lootjes voor de loterij wordt geld ingezameld voor een dagje uit voor Stichting Hello You. Babbelen met bubbels is een initiatief van Lionsclub Nijkerk.

Slijterij & Wijnhandel De Moor verzorgt de wijnproeverij en Expert Nijkerk presenteert de smoothiebar. Met de verloting zijn prijzen te winnen als onder meer een golfclinic, beautybehandelingen, dinerbonnen, een damesfiets en een Nutribullet. De prijzen zijn gedoneerd door ondernemers die Hello You een warm hart toedragen. Bij een bestelling – dit levert ook geld op voor het goede doel – ontvangt men een rijkgevulde goodiebag met leuke cadeautjes.

Entreekaarten à € 12,50 zijn te koop via Passepartout Nijkerk en Wijnhandel & Slijterij De Moor. Reserveren kan via [email protected]. Tijdens de avond zelf zijn kaarten aan de deur te koop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen