Zonnig “vrijwilligerscompliment” (foto’s)

U verdient het om in het zonnetje gezet te worden!

Zo begon de uitnodiging van de gemeente aan de vrijwilligers van Nijkerk. Zonder die vrijwilligers was er heel veel in Nijkerk niet mogelijk. Daarom zet de gemeente die mensen één keer per jaar graag in het zonnetje.Het “vrijwilligescompliment” begon voor meer dan 200 vrijwilligers vrijdagmiddag in het Strandhuys

“Vrijwilligerswerk is belangrijk, het geeft voldoening, het kan een invulling zijn voor talenten die anders niet aan bod komen. Veel vrijwilligers vinden hun inzet vanzelfsprekend. We kunnen niet zonder hen. Zij zijn de drijvende kracht van tal van organisaties. Daar hebben wij veel waardering voor”, aldus wethouder Marly Klein. Na haar toespraak begon het “gezellig samen zijn”. In de grote tent naast het Strandhuys zong Sylvana Djoemat met haar vrienden.

Dit jaar was het niet mogelijk om vrijwilligers te nomineren voor een ‘prijs’. De gemeente vindt, dat álle vrijwilligers even waardevol en bijzonder zijn. Daarom was er dit jaar een afwisselend programma opgezet: onder andere voetballen op het strand, naar het vogeleiland en een smoothie maken. Het stoomgemaal was ook open.

Arjen Gerritsma was er bij en maakte de uitgebreide fotoreportage, die u in de fotoserie kunt bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen