Babbelen met bubbels (foto’s)

Babbelen met bubbels na een onderbreking onverdroten door, nu in het House of Villeroy & Boch (in de Havenaer)

De geheime locatie van Babbelen met bubbels 2017 was – ondanks al het gegis vooral op Facebook – tot aan het laatste moment geheim gebleven. Tot donderdagavond wist slechts de organisatie de locatie.

Het evenement voor het goede doel is voor ladies only. Er kwamen er 130

Slijterij & Wijnhandel De Moor verzorgde de wijnproeverij en Expert Nijkerk presenteerde de smoothiebar. Met de verloting waren prijzen te winnen als onder meer een golfclinic, beautybehandelingen, dinerbonnen, een damesfiets en een Nutribullet. De prijzen zijn gedoneerd door ondernemers die Hello You een warm hart toedragen.

Met de verkoop van de entreekaarten, de bestelde wijn, smoothiemakers en de loterij werd geld ingezameld voor een dagje uit voor Stichting Hello You Nijkerk. De opbrengst van de avond zal over enkele weken bekend zijn. Tijdens de verloting gingen ruim 30 dames met een prijs naar huis, waaronder onder meer een fiets, Nutribullet, een golfclinic, beauty- en massagebehandelingen en kunstobjecten. De prijzen voor de loterij en de goodiebag cadeautjes waren allemaal gedoneerd door ondernemers in de regio.

Arjen Gerritsma was er bij en maakte de foto’s in de fotoserie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen