Feestelijke diplomering op Groenhorst Nijkerk

Foto: Groenhorst Nijkerk

Ruim 100 leerlingen van Groenhorst Nijkerk hebben woensdag 5 juli hun diploma opgehaald.

Groenhorst Nijkerk maakt elk jaar een bijzonder feest van de diplomering, ouders en leerlingen worden welkom geheten in de aula van de school.

In een volle kantine maakten de leerlingen hun entree en ontvingen een staande ovatie. In een sfeervolle ambiance werden de gediplomeerden toegesproken, bezongen en in het zonnetje gezet door docenten. Gedurende de avond werd eens te meer duidelijk hoe belangrijk de middelbare schoolperiode is in het leven van jonge mensen. Ook was te zien dat een diploma-uitreiking niet alleen bijzonder is voor leerlingen en ouders maar zeker ook voor docenten.

Groenhorst Nijkerk neemt ook afscheid van haar naam, die verandert in Aeres VMBO Nijkerk! De Mbo afdeling zal Aeres MBO Nijkerk gaan heten. In augustus 2017 krijgen alle scholen van Groenhorst een nieuwe naam: Aeres VMBO of Aeres MBO. De reden voor de naamswijziging is een logische stap. Groenhorst is onderdeel van Aeres en werkt al jaren samen met de andere kennisinstellingen binnen de Aeres groep. Dat maakt Aeres ook uniek: je vindt er alle opleidingsniveaus, van praktijkonderwijs tot hbo, van commerciĆ«le cursussen tot payrolling. “Het is tijd om te laten zien dat we bij elkaar horen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen