Hoogtepunt voor De Bloesemgaarde Doornsteeg

Foto: Arjen Gerritsma

In nieuwbouwwijk De Bloesemgaarde ging woensdag de vlag uit omdat het hoogste punt werd bereikt.

Onder toeziend oog van de bouwplaatsmedewerkers én uiteraard de kopers in het project plaatste wethouder Wim van Veelen de vlag, samen met Heijmans-directeur Erik Vos.

In dit deel van Doornsteeg worden 54 ruim opgezette woningen gebouwd, vertelt ontwikkelaar Jeroen van Dijken. De bouw van het project is erg voorspoedig verlopen, zo geeft hij aan. ,,We zijn dit voorjaar gestart en verwachten dat we in het vierde kwartaal van dit jaar al kunnen gaan opleveren.’’

De snelheid waarmee er gebouwd wordt heeft alles te maken met de slimme voorbereiding van de bouw. ,,Technieken en methodes waarmee het werk voorbereid wordt voordat er iets op de bouwplaats te zien is, worden steeds geavanceerder.’’

Nieuwbouwwijk De Bloesemgaarde wordt gekenmerkt door diversiteit en bijzondere en sfeervolle details. In dit deel van Doornsteeg is nog één hoekwoning met garage beschikbaar. In de vervolgfase worden er nog een keer vier twee-onder-één-kap-woningen en 24 huurwoningen gerealiseerd voor Woningstichting Nijkerk.

Fotobijschrift:

Wethouder Wim van Veelen en Heijmans Huizen-directeur Erik Vos brachten de vlag naar het hoogste punt van De Bloesemgaarde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen