Sparta korfbal huldigt leden

Foto:

Vlak voor het begin van de korfbalcompetitie heeft Sparta drie mensen voor het voetlicht gehaald. Ze hadden dat verdiend.

Wouter van de Brom vrijwilliger van het jaar

Wouter van de Brom met links van hem vrijwilligerscoördinator Marlinda van Dijk en rechts van hem de vorige vrijwilliger van het jaar Hans Jansen


Wouter van de Brom met links van hem vrijwilligerscoördinator Marlinda van Dijk en rechts van hem de vorige vrijwilliger van het jaar Hans Jansen
[/caption]

Zaterdag jl, tijdens de startdag van Sparta korfbal, is Wouter van de Brom verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Leden van Sparta konden aan het einde van het voorgaande seizoen hun favoriete vrijwilliger nomineren. Hans Jansen, winnaar van de vorige editie, reikte de vrijwilligersbokaal uit.

Voorzitter Erwin Krijkamp benoemde dat Wouter zich al van jongs af aan inzet voor de club; “je kunt geen activiteit of commissie verzinnen, of hij zit er in of heeft er in gezeten”. Wouter is iemand die ook bij éénmalige activiteiten als één van de eersten op staat om te komen helpen. Hij weet daarbij tevens anderen de motiveren.

Op dit moment is Van de Brom mede-organisator van de startdag, verzorgt hij de oefenwedstrijden, is aanspreekpunt voor scheidsrechterszaken en maakt onderdeel uit van de activiteitencommissie.

Stieneke Ruitenbeek en Bertine Fiegen  “lid van verdienste”

Stieneke Ruitenbeek (l) en Bertine Fiegen


Stieneke Ruitenbeek (l) en Bertine Fiegen
[/caption]

Voorafgaand aan de finale ronde van de door A+B Adviseurs gesponsorde Veluwecup hebben Stieneke Ruitenbeek en Bertine Fiegen de eretitel “lid van verdienste” in ontvangst mogen nemen. Beiden hebben zich al jaren ingezet voor de club en op deze wijze wil Sparta hen daarvoor bedanken.
Voorzitter Erwin Krijkamp was vol lof; “het is bijna niet te bedenken wat jullie allemaal voor Sparta hebben gedaan. Ik heb een lijstje opgesteld, maar daar staan bijna alle functies binnen onze vereniging op”.

Ruitenbeek werd in het bijzonder geroemd vanwege haar oneindige energie, haar aanstekelijke manier om mensen te motiveren en haar enorme kwaliteit om mensen te blijven stimuleren. Fiegen werd geëerd vanwege haar ongekende fanatisme en betrokkenheid bij alles wat maar met Sparta te maken heeft. Zij maakt zich oprecht druk over de kleinste dingen, omdat ze heel graag ziet dat alles bij haar club op rolletjes loopt.

Het bestuur heeft hen daarom, als dank voor alles wat zij beiden voor Sparta hebben gedaan, officieel benoemd tot “lid van verdienste”. Naast een paar grote bossen bloemen, kregen zij een compleet verzorgde dag in een wellness aangeboden. De kersverse leden van verdienste reageerden enorm verrast en liepen de rest van de dag met een trotse glimlach van “oor tot oor”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen