Weer nieuwe single van Mr. Milow

Foto:

Mr Milow brengt zijn derde single uit dit jaar en komt met een lekkere nazomerse plaat.

Na zijn single ‘This Beat’ met meer dan 20.000 views op YouTube en zijn single ‘Latino’ met meer dan 77.000 views op YouTube, wilde Mr. Milow er graag nog een schepje bovenop doen, zeker toen hij zag dat zijn muziek van Portugal tot zelfs in China wordt beluisterd.Nadat hij deze zomer in Italië had staan te draaien is hij direct de studio ingegaan om zijn derde zomer plaat te maken.

‘De nieuwe single geeft een nazomerse sfeer aan, waarin je nog even kan terugdenken aan een leuke vakantie die je hebt gehad’, aldus Mr. Milow. Hij geeft aan dat het vooral leuk was om in Italië mensen helemaal uit hun dak te zien gaan op de muziek die hij zelf geproduceerd heeft. Nu terug in Nederland staat de agenda vol met draaiklussen voor de komende maand en daarna is er weer wat ruimte om weer de studio in te gaan. Het lijkt Mr. Milow leuk om eens een samenwerking aan te gaan met andere DJ’s, maar ook met een bekende zanger, zangeres of rapper. ‘Wie weet wel iemand uit het buitenland’.

Op de vraag of dit dan een serieuze doorbraak is in het buitenland, reageert de DJ daarop, dat hij het leuk vindt wat er nu op hem af komt en hij alleen maar zijn best kan doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen