Week van de Aandacht weer voorbij

Foto:

Meer aandacht voor elkaar en voor je naasten, dat was het thema van de Week van de Aandacht die afgelopen week plaatsvond.

Iedere inwoner van de gemeente Nijkerk werd uitgedaagd om wat voor een ander te doen. De Attention Challenge was een succes. Zowel één op één als in groepsverband zijn er veel activiteiten ondernomen. Er is veel koffie gedronken, veel kennisgemaakt en verschillende organisaties zijn bij elkaar op bezoek geweest. Zo heeft de Postkamer bezoek gehad van het Gebiedsteam met cliënten en de leerlingen van het Corlaer College hebben de Scootangels weer ontmoet. Ook zijn scholen op bezoek geweest met de leerlingen bij Amaris Arkemheen en was er aandacht in de lessen voor het thema ‘eenzaamheid’.

De Week van de Aandacht is afgesloten met een feest bij Sparta Korfbal. Deze vereniging had zijn terrein opengesteld voor iedereen die zich in heeft gezet voor een ander. De Albert Heijn heeft er voor gezorgd dat het aan drinken niet ontbrak en DJ Trickkit zorgde voor een fijn deuntje. Het Stimuleringsfonds van de Rabobank zorgde ervoor dat we het feest extra leuk aan konden kleden. Ook werd de fakkel weer terug gebracht door de Hulpdienst Hoevelaken die zich deze week, na de aftrap van de Challenge, extra hebben ingezet voor inwoners. De smileys die op de Aanhaakdag zijn gemaakt, werden als bedankje meegegeven. Er wordt terug gekeken op een mooie en succesvolle week.

Wil je volgend jaar mee doen aan de Week van de Aandacht? Of wil je ook het lespakket ontvangen over eenzaamheid die Sigma Nijkerk en Accent Praktijkonderwijs samen hebben gemaakt? Neem dan contact op met Sigma Nijkerk: 033-2474830.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen