Twee keer in één week ingebroken

Foto:

In de nacht van dinsdag op woensdag is er rond half vier ingebroken in Telecomwinkel Optie 1 aan de Oosterstraat.

De winkel is voor de tweede keer doelwit deze week.. Ook vannacht zijn er weer diverse goederen weggenomen en is er flinke schade aan de winkel toegebracht.

De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak. Maar ook naar mensen die iets kunnen vertellen over verdachte personen of voertuigen die mogelijk iets met deze inbraak te maken hebben. verder wil de politie graag weten, of iemand de steen op de foto uit zijn tuin mist. Bij de inbraak is ook een stoeptegel gebruikt. Mogelijk hebt u iemand zien lopen met zo’n tegel of weet u waar deze is weggenomen.
Indien u informatie hebt, kunt u ons hierover benaderen via een persoonlijk bericht op Facebook, telefonisch via 0900-8844. Of via meld misdaad anoniem: 0800-7000

Reactie eigenaar op Facebook

“Wat een sukkels! Ze dachten dat we de iPhone X al hadden, maar die krijgen we pas begin november binnen. We hebben natuurlijk wel de iPhone 8 en nog heel veel meer wél in huis, maar die waren natuurlijk allemaal goed opgeborgen! Jammer jongens, voor niks vroeg je bed uit geweest! Véél plezier met het kleine beetje kasgeld wat je wel hebt kunnen meenemen. Koop er samen met je ramzalige vriendjes maar een lekker ijsje van!”

Hij publiceerde ook beelden van de inbraak

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen