Nijkerkse vergelijkingswebsite Slimster wint FD Gazellen Award 2017

Foto:

De in Nijkerk gevestigde vergelijkingswebsite Slimster wint een prestigieuze FD Gazellen Award 2017 en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De FD Gazellen, een initiatief van Het Financieele Dagblad, staan in het teken van ondernemershelden. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken komen in aanmerking.  Slimster is genomineerd voor de regio Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel). De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 16 november 2017 in de Deventer Schouwburg.

Over Slimster

Marco Schuurman, oprichter Slimster: “Voor het eerst meedoen en meteen een award winnen is supergaaf! Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot de beste vergelijker van Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Dit bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zijn dan ook erg trots op deze prijs!”

Slimster is een producten en diensten vergelijker. Naast Slimster.nl behoren ook een 30-tal productportals tot het netwerk van Slimster. Maandelijks maken inmiddels meer dan 400.000 Nederlanders gebruik van Slimster voor het vinden van hun beste deal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen