DJ Johnny Glitter gaat viral

Foto:

Johnny Glitter en Don de manager, een nieuwe act van Robert den Hartog en Youri Steenbergen, is viral gegaan op de website stumpertjes.nl, een platform wat te vergelijken is met dumpert.nl.

Dit online succes wordt gezien als een mooi compliment voor de vlogs die ze maken op hun weg naar succes binnen het DJ wereldje. In de vlogs is te zien dat Johnny graag als DJ succesvol wil worden, maar dat de fouten van Don de manager dit succes gruwelijk in de weg staan. De heren hopen op het Youtube kanaal van Johnny Glitter zoveel mogelijk volgers te krijgen om de weg naar succes makkelijker te maken. “Dat je filmpje viral gaat, helpt dan wel”, aldus Robert den Hartog.

Johnny Glitter is geen onbekende in het DJ wereldje. Voor dit optreden was hij al te zien in shows van TMF in the Mix en SlamTV en stond hij in een voorprogramma van de Sjonnies. Maar een paar maanden geleden werd er gevraagd om een invulling te gaan geven aan het typetje Johnny Glitter. Johnny geeft aan vol trots te zijn en vindt het fantastisch hoe de dingen nu gaan.

Hij zegt dat zijn collega’s hem al de Dries Roelvink onder de DJ’s noemen, maar beschouwd dit als een compliment. B-Bass, het boekingskantoor achter deze act is erg blij met de aanwinst in hun stal. Zij hadden Robert benaderd met dit idee en hij heeft dit met beiden handen aangegrepen, volgens Glenn-B die zeker geen onbekende is in de business.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden