EasyPark nu ook in Nijkerk

Foto:

EasyPark is in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje en nu ook in Nijkerk te gebruiken

De EasyPark-app is in Nederland verkrijgbaar voor iOS- en Android-toestellen.

Andre Wielaard, Country Manager EasyPark Nederland en bestuurslid van Vexpan, het Nederlandse platform voor parkeren: “We willen méér zijn dan alleen een parkeerapp. We zijn vastbesloten om de drijfveer achter de volgende innovatiegolf in Nederland te zijn, en daarom brengen we onze technologie nu ook naar de Nederlandse markt. Na een vliegende start in Nederland is de app al te gebruiken in zo’n 70 Nederlandse plaatsen. De komende tijd breiden we onze dekking gefaseerd nog verder uit, zodat uiteindelijk ons hele land gebruik kan maken van EasyPark.”

De app geeft automobilisten de beste route voor het vinden van beschikbare parkeerplekken dicht bij hun bestemming. Bovendien worden gebruikers gewaarschuwd, wanneer zij hoogstwaarschijnlijk vergeten zijn hun parkeeractie te beëindigen.

EasyPark is beschikbaar in de App Store en Google Play. Registratie is gratis.Je betaalt de lokale parkeerkosten plus € 0.19 transactiekosten per gestart uur. Bij concurrent Yellowbrick betaal je € 0,34 cent per transactie plus de lokale parkeerkosten Bij Parkmobile betaal je € 0,25 cent per transactie plus de lokale parkeerkosten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen