Eshuis groeit links en rechts van de A1

Jannes Bouma, Rik Bakker en Wilbert van der Burgh.
Jannes Bouma, Rik Bakker en Wilbert van der Burgh.
Foto:

Eshuis Accountants en Adviseurs, actief in Enschede en Almelo, komt naar Nijkerk.

Samen met haar partner Trisolis heeft het accountantskantoor haar intrek genomen in een pand aan de Westkadijk 10c. De feestelijke opening is op 23 november.

De locatie Nijkerk wordt voor Eshuis de uitvalsbasis om aan de groeiende klantvraag van de publieke sector te voldoen. “Vanuit onze vestiging in Nijkerk zijn wij een interessante optie voor de arbeidsmarkt voor accountants en adviseurs ”, zo stelt bestuursvoorzitter Michel Schaepers. Rik Bakker, partner en kwartiermaker voor de regio Midden vult daarop aan: “En zo maken wij onze gedachte waar om links en rechts van de A1 tot verdere groei te komen.”

Impact

Eshuis Accountants en Adviseurs helpt organisaties succesvoller te opereren, zodat ze impact maken op de sociaal-economische positie van de regio waarin zij gevestigd zijn. Een nuchtere aanpak, gecombineerd met een focus op de regio, heeft Eshuis tot de organisatie gemaakt die het op dit moment is: een relevante speler in de regio Oost-Nederland. “Wij zijn ambitieus en toe aan een volgende stap. Samen met onze partner Trisolis betrekken we daarom een inspirerende werkomgeving in Nijkerk. Een omgeving die uitnodigt tot samenwerking en kennisdeling met klanten, collega’s en samenwerkingspartners. Voor Eshuis is dit een belangrijke stap met als doel om ons werkgebied uit te breiden naar Midden- Nederland. Vanuit Nijkerk willen wij een bij deze regio passende accountancy- en adviesorganisatie opbouwen.”

Trisolis

Voor Trisolis, partner in ontwikkeling en financiering van innovatieprojecten en het verwerven van subsidies, zal kantoor Nijkerk de hoofdvestiging zijn. De inspirerende werkomgeving met een open werkruimte, een innovatielaboratorium, een instructie- en cursusruimte en een (video)conferenceruimte sluit helemaal aan op de hoofdactiviteiten van deze onderneming.
De vestiging Nijkerk bevindt zich aan de Westkadijk 10c en wordt feestelijk geopend op 23 november aanstaande. Een kijkje nemen? Mail even naar [email protected].

bijdrage van

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen