Er is een nieuw sushi bezorg- en afhaalrestaurant in Nijkerk

mrt 09 2023, 16:07 Nieuws
2023 03 09 saifu 1
Sushi Time is overgenomen door Cafetaria Walet en gaat verder als "Saifu Sushi".

Onderscheidend

Bij "Saifu Sushi" wordt enkel met verse producten gewerkt. De sushi zelf wordt ook vers bereid.
Dit bezorg- en afhaalrestaurant is geen onderdeel van een keten. Daarom kan men heel creatief zijn en u steeds nieuwe producten aan te bieden.
Eigenaar Niek Brinkman: "Sushi Time was al een tijdje dicht en zo kwam ik op het idee om dat over te nemen. Wij zijn al succesvol bezig met Cafetaria Walet en wilden wat nieuws. Er zijn al medewerkers, die al ervaring hebben in de sushikeuken. We richten ons echt op het bezorgen en afhalen van Sushi. Wij hebben al jaren ervaring in het bezorgen van maaltijden met Cafetaria Walet. Die ervaring kunnen we nu direct doorzetten in Saifu Sushi. De 2 bedrijven zitten dicht bij elkaar Cafetaria Walet op Kolkstraat 9 en Saifu Sushi op Kolkstraat 11A waardoor we makkelijk kunnen schakelen met personeel en bezorgers."
Bestellen gaat heel makkelijk via www.saifusushi.nl en wanneer je de kortingscodesaifu10gebruikt. krijg je 10% korting op je bestelling.
Oh ja en over de herkomst van de naam "Saifu Sushi" is het volgende te zeggen. Walet wordt vaak uitgesproken als Wallet. De naam walet is niet te vertalen in Japans. Wallet is dat wel: Saifu. Een knipoog naar walet dus met opnieuw de walvis in het logo. Wal van walet en vis van sushi."
2023 03 09 saifu 2 1

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .

Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden.
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]