Foodfestival en wielrennen: Het Kokkeveldfestival

apr 04 , 18:23 Nieuws
2022 04 04 groothennekeler bzzzonder 2
Op 8 juni aanstaande organiseren Stichting Wielersport Nijkerk in samenwerking met de Lionsclub Nijkerk een nieuw evenement.
Het Kokkeveldfestival staat, tezamen met de wielerronde in de steigers. Geen wielerronde meer in het centrum van Nijkerk, maar in het buitengebied. Start en finish zijn gepland bij landgoed Groot Hennekeler.
Aldaar wordt een festivalterrein ingericht, onder regie van de Lionsclub Nijkerk. Meerdere foodtrucks zullen zich opstellen op landgoed Groot Hennekeler. Er staat ook een podium. Daar worden niet alleen de winnende renners gehuldigd, er zullen ook twee bands spelen. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting. En natuurlijk is er voor kinderen speelgelegenheid en/of een springkussen. Voor een dorstlessend drankje kan men terecht bij de diverse barretjes die er zullen zijn.
Het Kokkeveldfestival is geboren, en pakt - volgens de organisatoren - direct groots uit!

Goed doel

De vergunningen zijn rond, en de foodtrucks gereserveerd. Er is echter in de komende twee maanden nog veel te organiseren. Jeroen van Hamersveld (Lions): "Dat doen we heel graag, en we hebben er veel zin in. De opbrengst van het Kokkeveldfestival zal worden gedoneerd aan stichting het vergeten kind , en daar lopen we hard voor".
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]