Geen politiek voor Aristakes Jessayan

31 mei 2014, 10:15 Nieuws
i8iy9dwsswukgqhu1t87m5i8i 2014 05 31 aristakes
Aristakes Jessayan heeft na overleg met goede vrienden besloten niet de politiek in te gaan: "Ondanks het feit, dat ik gezien de vele reacties, wel veel aanhangers/volgers zou krijgen." In januari kondigde hij aan een verenigd Europa helemaal zat te zijn. Een half jaar en veel reacties later wilde hij die gedachte concreet uit gaan werken.
Maar hij ziet er uiteindelijk toch van af. Op facebook laat de entertainer en zakenman weten:"Je moet alles dat je zegt afwegen op een schaaltje, om niet per ongeluk één of andere belangengroep te beledigen of aan te vallen.
Dus lieve FB vrienden, ondanks mijn oprechte bedoelingen voor ons land en nieuwe slimme oplossingen voor een aantal misstanden voor bepaalde groeperingen bijvoorbeeld ouderen, heb ik toch besloten om geen politieke beweging te beginnen. Ik zie nu namelijk al tussen een tiental FB leden dat er ongekend zware discussies ontstaan met beledigingen heen en weer. Dat is helemaal niet wat ik wilde bereiken. Ik wil gewoon een heel normaal Nederland waar iedereen op een normale manier met elkaar omgaat, ongeacht politieke mening, religie, afkomst, status in de maatschappij. Dat is alles wat ik wenste.
Het spijt me zeer, dat ik bepaalde verwachtingen heb gewekt, die waarschijnlijk niet zullen worden gerealiseerd. Ik wens u allen toch een mooie dag toe. Ik ga gewoon weer een burger zijn, die met passie muziek maakt en met passie zijn hart volgt in ondernemerschap! Warme groet met Charisma."