Ontdek de Magie van Voorlezen met BoekStart op de Landelijke BoekStartdag

mei 24 , 10:48 Nieuws
2024 05 24 oekstartdag
Maak een vliegende start met BoekStart en ontdek hoe leuk lezen met je baby, peuter of dreumes kan zijn.
Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. Dit evenement is de perfecte gelegenheid voor (groot)ouders en hun allerjongste kinderen om kennis te maken met de Bibliotheek en te genieten van een dag vol activiteiten.
Om het extra speciaal te maken, wordt dit feestje maar liefst drie keer gevierd in de Gemeente Nijkerk:
Nijkerk: 1 juni, 10.00-12.00 uur
Nijkerkerveen: 5 juni, 15.00-16.00 uur
Hoevelaken: 12 juni, 14.30-15.30 uur
Tijdens deze dagen worden de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk ontvangen met een aantrekkelijk programma. Activiteiten zijn onder andere schminken, gymmen, muziek maken, verhalenvertellers, een blotevoetenpad en natuurlijk gezellig voorlezen.
BoekStart is een initiatief dat erop gericht is om ouders en jonge kinderen te stimuleren om samen te lezen. Door lid te worden van de Bibliotheek krijgen kinderen niet alleen toegang tot een schat aan boeken, maar ontvangen ze ook het BoekStartkoffertje cadeau. Dit koffertje zit boordevol boekentips en verrassingen om het leesplezier te vergroten.
Over BoekStart: BoekStart maakt lezen met jonge kinderen leuk en laagdrempelig. Kinderen die vroeg beginnen met lezen, ontwikkelen een grotere woordenschat en betere taalvaardigheden. Samen met de Bibliotheek zorgt BoekStart voor een breed aanbod van boeken en activiteiten die het leesplezier bevorderen.
.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]