"Wijn rondom het Plein": nieuw evenement tijdens Smaakweek

jul 06 , 11:28 Nieuws
2024 07 06 wijnschool 00667 1
De Wijnschool en Proef de passie werken samen om - speciaal voor de Smaakweek - een nieuw en exclusief evenement op te tuigen.
Wijn rondom het Plein wordt een wandeling langs vier locaties in het centrum van Nijkerk en is bedoeld voor echte wijnliefhebbers en wijnkenners. Wijn op een unieke manier beleven en over wijn leren is waar het die middag om zal gaan. Het evenement wordt gehouden op de laatste dag van de Smaakweek, zondag 22 september. Momenteel wordt gewerkt aan de laatste voorbereidingen en aan een website met informatie: nijkerksewijndagen.nl.

Samenwerken

Klazien Vermeer van de Wijnschool en Mathilde Dusol en Marcelle Warringa van Proef de passie werken niet voor de eerste keer samen. Eerder al was er een goed contact tijdens de organisatie van de Wijnproeftoer en de samenwerking smaakte naar meer. De Wijnproeftoer op de fiets kan door regelgeving helaas niet meer in onze gemeente plaatsvinden. Om die reden is gekozen voor een ander soort evenement en de dames hebben elkaar daarin gevonden.
Vermeer: “Wijn rondom het Plein wordt iets unieks in samenwerking met een aantal lokale horecagelegenheden. We gaan wijn ontdekken, beleven en ook proeven van nieuwe trends onder leiding van Nijkerkse sommeliers en wijnexperts. Er worden echte kwaliteitswijnen geschonken met een mooi verhaal”.
De dames van Proef de passie geven aan dat zij op hun beurt extra hun best doen om tijdens de educatieve uren iets verrassends toe te voegen want ontspannen en genieten staat ook hoog in het vaandel op 22 september. “Het leek ons ons erg leuk om iets te organiseren in het kader van de Smaakweek. Wijn rondom het Plein in combinatie met een bezoek aan het SmaakFoodtruckFestival op het Stadhuisplein wordt echt een bijzonder uitje”, aldus de organisatie. Informatie over reserveren via nijkerksewijndagen.nl of via de website van Wijnschool en Proef de passie.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]