Zomershoptoer krijgt ‘typisch’ cultureel tintje

12 aug , 20:43 Nieuws
2024 08 12 proef de passie typetjes 1
Tijdens de Zomershoptoer op vrijdag 23 augustus zullen bijzondere typetjes door de winkelstraten zwerven.
Dit om ervoor te zorgen dat de shoppers met een brede glimlach de winkels binnen gaan. Dit onderdeel van de toer wordt verzorgd door acteurs van de DOB Theatergroep.
Maar de Nijkerkse Ondernemers Vereniging zorgt voor meer verrassingen die avond. Zo is er op de route ook een rode-loper-moment waar men zich – alleen of met z’n tweetjes - kan laten fotograferen.
Ook verrassend is de inhoud van de Nijkerk-shoptassen. De tassen zijn allemaal verschillend qua inhoud en men kan er cadeautjes, kortingsbonnen en Nijkerker Kadobonnen in vinden. Er zijn ook winkels die waardecheques en producten in de tassen laten verstoppen. Reserveren voor de Zomershoptoer is aan te raden want het aantal shoptassen is beperkt.

Proeven bij winkels en Museum Nijkerk

Meer dan 25 Nijkerkse winkelondernemers gaan enthousiast aan de slag om hapjes en drankjes te regelen voor de shoppers. Op de route kan er geproefd worden van onder meer Quiche Lorraine, borrelplankhapjes en bruschetta-broodjes.
Museum Nijkerk doet ook mee aan de shopavond en is speciaal voor de gelegenheid open. Ook zullen er speciale acties en aanbiedingen zijn in de winkels. De Zomershoptoer is op vrijdag 23 augustus van 16.00 tot 20.00 uur. De Nijkerk-shoptassen zijn die dag van 16.00 tot 18.00 uur verkrijgbaar op het Verlaat - in de buurt van Beddenspecialist Frans Poorter - en zolang de voorraad strekt. Het is aan te raden om te reserveren want er is een beperkt aantal tickets/shoptassen beschikbaar. Meer informatie via de website van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging: centrumnijkerk.nl. Reserveren kan ook via proefdepassie.com of door het scannen van de qr-code op de posters bij deelnemende winkels.