Hardloopclinic AVN ter voorbereiding op halve marathon van Nijkerk

Wim Oudejans in actie
Wim Oudejans in actie
Foto: archief

Bij voldoende belangstelling organiseert AVN ook dit jaar weer een hardloopclinic ter voorbereiding op de halve marathon van Nijkerk op 8 april 2023.

Het betreft een clinic voor geoefende hardlopers, waarbij aan deelnemers, net als in voorgaande jaren, een voorwaarde gesteld wordt dat de 10 km binnen één uur gelopen kan worden. Wie niet van plan is om de halve marathon op 8 april te lopen, maar bijvoorbeeld wel de 5 of 10 km, is ook van harte welkom.

Tien trainingen

De clinic wordt verzorgd door Wim Oudejans, daarbij geholpen door Bessel Woudenberg. De kosten van de clinic, bestaande uit 10 trainingen op zaterdag, bedragen 75 euro. Word je lid van AVN in 2023 dan wordt dat bedrag in mindering gebracht op de contributie 2023.

Aanmelden

Wie belangstelling heeft om mee te doen aan de clinic gedurende 10 weken vanaf zaterdag 28 januari, kan zich voor 24 januari aanmelden via een e-mail aan [email protected]. Hij stuurt vervolgens een inschrijfformulier. Voorafgaand aan de eerste training op 28 januari 2023 wordt het trainingsschema toegestuurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen