Sparta verliest van Putten

PUTTEN –  Zaterdag 16 december was een dag van gewoon even teveel “net niet!”.

De wedstrijd begon goed, meer dan goed zelfs. Al in de tweede minuut ging Rick Knoop geweldig door en met een uiterste inspanning wist hij de Puttense goalie Manuel Hoogewoning te passeren.In de 24e minuut tekende Jurian van der Brink die de 1-1 aantekende. De Nijkerkers waren het overwicht van de eerste 20 minuten volledig kwijt. De mannen van SDC namen het over en werden alsmaar brutaler.

Met net iets meer dan 10 minuten gespeeld in de tweede helft zorgde de enorm aanwezige en bedrijvige Rick Degenaar ervoor dat het scorebord een 1-2.In de 89e minuut scoorde Jan Struijk de tweede voor Nijkerkers.. Twee minuten later was het Jurian van den Brink die zijn tweede en Puttens derde maakte 3-1. In het slot van de tweede helft ging Sparta Nijkerk de laatste minuten va-banque spelen. Dat mocht niet meer helpen.

Dinsdag ontmoeen de twee ploegen elkaar weer, dan voor de districtsbeker.