NSC speelt slecht, wint wel

Na een slechte start resulterend in een achterstand, heeft NSC uiteindelijk in Kampen toch geode zaken gedaan en de drie punten mee naar huis genomen.

NSC begon niet goed aan de wedstrijd en ging mee in het trage spel van Dos. Met lange ballen probeerde Dos het spel te ontregelen van NSC. Dit had succes want in de 20e minuut kwam Dos op voorsprong door een foute terugspeelbal van Lamkadmi.  In de allerlaatste minuut van de eerste helft kopte Lam een corner van Van de Vegte binnen: 1-1 De tweede helft was NSC veel beter en kwam weer uit een corner van Van de Vegte op voorsprong in de 70ste minuut door een eigen doelpunt van Dos. NSC vergat daarna afstand te nemen en dus bleef het 1-2. De ploeg  is gedeeld koploper met DFS, dat een beter doelsaldo heeft.