Sparta wint in Huizen

Foto:

HUIZEN – Hoe een Nijkerkse leeuw in wolfskleren de punten pakt op de Wolfskamer.

Ja zeg, als we het dan toch al een paar dagen over de wolf in Nijkerk hebben kan ik er ook nog wel een schepje bovenop doen!

Op het ijzig koude maar door de zon overgoten sportpark De Wolfskamer konden we zaterdagmiddag genieten van de wedstrijd tussen HSV Zuidvogels tegen ons Spartaanse eerste elftal.

De eerste helft kenmerkte zich vooral door nogal onverzorgd voetbal van beide kanten. Het was Sparta Nijkerk dat de score opende in de vijftiende minuut via Jan Struijk, met een bekeken schot met links vanaf rechts in de linkerbovenhoek. Werkelijk een heerlijke goal. Niet veel later scoorden de Spartanen weer maar de scheids zag buitenspel en keurde deze treffer af.

Aan het eind van de eerste helft kregen de Huizers een vrije trap op een metertje of twintig van de goal van Centen, zij wisten dit echter niet uit te buiten.

De tweede helft begonnen de Nijkerkers ongewijzigd. In de achtenzeventigste minuut was het Jesse Buitenhuis die de bevrijdende tweede treffer scoorde voor de Nijkerkers. Kort daarna in de eenentachtigste minuut een penalty voor de Nijkerkers. Frank Heus schoof gedecideerd de derde voor de Nijkerkers naar binnen.

bijdrage van Gerard Kok

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen