Sparta gelijk tegen Staphorst

Sparta Nijkerk zag tweemaal een voorsprong binnen een minuut als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Dat schrijft de Meppeler Courant.

Sparta Nijkerk en Staphorst maakten er een aantrekkelijk duel van met een spectaculaire openingsfase waarin beide ploegen kansen kregen. Makizodila schoot Sparta in de 13e minuut op voorsprong. Staphorst had de schade binnen een minuut gerepareerd via Martijn Brakke. Het was ook beter. Vlak voor rust leverde dat een voorsprong op via Mike Reuvers, 1-2.

In de 68e minuut viel de gelijkmaker uit het niets via een dwarrelschot van afstand, 2-2. In de 87e minuut kwam Sparta op voorsprong 3-2. De thuisploeg zag echter voor de tweede maal Staphorst binnen een minuut lansgzij komen en weer was het Martijn Brakke die voor de gelijkmaker zorgde. Hij bepaalde de eindstand op 3-3..