Tegenstander Surf h1 overklast

Foto:

ZEEWOLDE – Afgelopen vrijdag werd ook de tweede wedstrijd van de Surf-mannen eenvoudig gewonnen.

Met maar liefst 4-0 kreeg de tegenstander Zeewolde een flink pak slaag. Saillant detail: De Zeewoldenaren zijn geen enkele set boven de 15 punten uitgekomen. Een zeldzaamheid!

Surf heeft voor dit jaar een duidelijke doelstelling: Promotie voor de mannen naar de eerste klasse. En geen actie is geschuwd om dit te realiseren

Talentvolle atleten

Veenendaal en Nijenbrinks werden aangetrokken en Middelkamp tekende een contract voor trainer/coach. Tot nu toe pakt het allemaal uit zoals bedoeld: 2 wedstrijden gespeeld, 200 keer gescoord waar de tegenstander de bal slechts 4 keer op de grond bij Surf legde. Dit soort statistieken komen normaal alleen voor in de betere jongensboeken.

Vrijdag was het dus de beurt aan Zeewolde om op de pijnbank gelegd te worden. Van de Brug en Nijenbrinks begonnen als buitenaanvallers, Piekema en Veenendaal op het midden, Meijer als spelverdeler en Stellingwerf op de diagonaal. Van Arnhem, Renia en Kas mochten nog even toekijken, maar stonden strak van de adrenaline om de arena te betreden mocht Middelkamp dat willen. Spannend werd het niet, ondanks dat Meijer de eerste bal gelijk door zijn vingers liet glippen. Surf was gewoon op alle fronten beter en al heel snel stond de stand 25-14 op het scorebord.

De tweede en derde set hadden een vergelijkbaar wedstrijdbeeld. Middelkamp kon zich de vrijheid permitteren om vrij te wisselen om iedereen wedstrijdritme op te kunnen laten doen. Met andere woorden, het maakte niet uit wie er in het veld stond, de punten kwamen de kant van Surf op als sneeuwvlokjes in een sneeuwstorm. De servicedruk was enorm en het Zeewoldenese publiek werd zelfs gepijnigd met een stand van 20-3. De 3-0 was dus al snel een feit.

Laatste set had een einduitslag waar zelfs de kleinste voetbal F-jes nog een puntje aan kunnen zuigen: 25-8! Met name omdat Piekema er kennelijk genoeg van had en het ene na de andere punt in het Zeewoldenese veld timmerde.

Aankomende zaterdag om 13:00 is Pauwervoll uit Ermelo de tegenstander, thuis in sportcomplex De Slag.

bijdrage van Alexander Gijsen

 

Reacties

article
116488
ZEEWOLDE – Afgelopen vrijdag werd ook de tweede wedstrijd van de Surf-mannen eenvoudig gewonnen. Met
https://nijkerk.nieuws.nl/sport/116488/tegenstander-surf-h1-overklast/
2018-10-08T23:02:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/10/08230213/2018-10-08-surf-1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Sport